Przykładowe menu na imprezy okolicznościowe serwowane w naszym lokalu.
- Dzieci do 10 lat – 50% ceny.
- Ceny zestawów dotyczą imprez dla minimum 20 osób dorosłych.
- Tort Księga Marcepan na I komunię – dopłata 60 zł.
- Wystrój z żywych kwiatów – 100 zł.
- Zestaw 01
- Zestaw 02
- Zestaw 03
- Zestaw 04
- Zestaw 05
- Zestaw 06
- Zestaw 07
- Zestaw 08
- Zestaw 09
- Zestaw 10
- Zestaw 11
- Zestaw 12
- Zestaw 13
OBIAD
- rosół z makaronem
- ziemniaki z koperkiem, kluski śląskie z sosem
- ptasi raj (filet z kurczaka z pieczarką, porem i serem żółtym)
- schab pieczony nadziewany śliwką
ZESTAW SURÓWEK
- buraczki z chrzanem
- surówka z białej kapusty
- surówka z marchwi i jabłka
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
OBIAD
- rosół z makaronem
- ziemniaczki z koperkiem
- kotlet drobiowy w płatkach
- sakiewki ze schabu
ZESTAW SURÓWEK
- surówka z marchwi i jabłka
- mizeria
- buraczki z chrzanem
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
ZIMNA PŁYTA
- sałatka z brokułów, jajka, pomidora, cebulki marynowanej z sosem czosnkowym
- sałatka jarzynowa
- galaretka drobiowa w lilianie
- szaszłyki z wątróbki i boczku
- koreczki śledziowe
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- placki po zbójnicku
- surówka z czerwonej kapusty
OBIAD
- rosół z makaronem
- ziemniaczki z koperkiem
- kotlet drobiowy
- roladka wieprzowa z boczkiem marchewką i ogórkiem
ZESTAW SURÓWEK
- surówka z białej kapusty
- buraczki z chrzanem
- mizeria
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
ZIMNA PŁYTA
- sałatka hawajska
- sałatka jarzynowa
- galaretki drobiowe
- schab ze śliwką i morelą w galarecie
- śledzie z czerwoną cebulką
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- barszcz czysty solo, sakiewki z mięsem krucho-drożdżowym
- lub bulion serowy, ślimaczki
OBIAD
- rosół z pierożkami z mięsem
- ziemniaczki z masełkiem i koperkiem
- kotlet schabowy
- karczek po królewsku
- roladka drobiowa z warzywami
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- kapusta młoda z masłem i koperkiem
- buraczki z chrzanem
- marchew z jabłkiem
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka z pierożkami tortolini
- sałatka porowa
- schab faszerowany marchewką i porem
- galaretki drobiowe
- śledzik z czerwoną cebulką
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- kotleciki ziemniaczane z sosem lub frytki
- udko bez kości faszerowane pieczarką, porem i serem żółtym
- surówka z kapusty pekińskiej, papryki, ogórka, pomidora w sosie tysiąca wysp
OBIAD
- zupa czysta pomidorowa z pierożkami
- ziemniaczki z masełkiem i koperkiem
- kotlet drobiowy w bułce tartej
- kotlet po szwajcarsku /kotlet schabowy, szynka, ser/
- kotlet de’Volay
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- mizeria
- surówka z kiszonej kapusty
- buraczki z chrzanem
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka królewska
- sałatka gyros
- jajka nadziewane w sosie tatarskim
- rolada z indyka z pieczarką
- galaretki drobiowe
- śledzie po góralsku
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- ziemniaczki zapiekane z masłem i koperkiem
- schab pieczony w sosie cebulowym
- surówka z białej kapusty z koperkiem
OBIAD
- rosół z makaronem
- ziemniaczki z masełkiem i koperkiem
- ptasi raj (filet drobiowy nadziewany pieczarką, porem i żółtym serem)
- kotlet szwajcar (kotlet schabowy, ser żółty, szynka)
- szaszłyki (filet drobiowy, papryka, pieczarka, cebula, boczek)
- kotlet drobiowy w płatkach
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- kapusta pekińska z pomidorem i ogórkiem z sosem ogrodowym
- buraczki z chrzanem
- marchew z mandarynką
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka jarzynowa
- sałatka lazurowa z kurczakiem
- schab nadziewany śliwką
- galaretki drobiowe
- jajka nadziewane szynką
- śledzik po cygańsku
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- kluski śląskie
- rolada z indyka nadziewana morelą w sosie
- surówka z czerwonej kapusty
OBIAD
- krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
- ziemniaczki z masełkiem i koperkiem
- roladka drobiowa – kukułcze gniazdo
- sakiewki ze schabu z pieczarką i serem
- udko faszerowane szynką i serem feta
- kotlet drobiowy w bułce tartej
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- kapusta czerwona z jabłkiem i cebulką
- marchew z mandarynką
- mizeria
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka gyros
- sałatka z pierożkami tortolini
- filet z indyka pieczony z morelą
- galaretki drobiowe w Lilianie
- rolada serowa z warzywami
- śledź w śmietanie
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- frytki lub łódeczki ziemniaczane
- filet drobiowy po nelsońsku (zapiekana z marchewką, pieczarką i majonezem)
- surówka z białej i czerwonej kapusty
OBIAD
- krem z zielonego groszku z paluszkami krucho-drożdżowymi
- ziemniaczki z masełkiem i koperkiem
- roladka ze schabu z boczkiem i ogórkiem
- filet z indyka pieczony z sosem
- kotlet drobiowy po parysku
- szaszłyki (filet drobiowy, papryka, pieczarka, cebula, boczek)
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- sałata wiosenna (sałata zielona, jajko, rzodkiewka, śmietana)
- surówka z białej kapusty z marchwią i jabłkiem
- kalafior z bułką tartą
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka pieczarkowa
- sałatka hawajska
- rolada serowa z warzywami
- schab ze śliwką w galarecie
- szynka nadziewana chrzanem w galarecie
- koreczki śledziowe
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- kluski śląskie
- karczek pieczony z pieczarkami i porem
- surówka z pomidora, ogórka, cebulki w sosie ogrodowym
OBIAD
- rosół z makaronem
- ziemniaczki z masełkiem i koperkiem
- roladka drobiowa z pieczarkami i porem
- kotlet schabowy
- roladka z karczku z serem żółtym i szynką
- szaszłyki (filet drobiowy, papryka, pieczarka, cebula, boczek)
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- mizeria
- surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem i szczypiorkiem w sosie ogrodowym
- marchew z chrzanem
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka grecka (filet z kurczaka, cebula, marchew, przecier pomidorowy)
- sałatka chińska (ogórek świeży, jajko, zupka chińska, kukurydza, ogórek kiszony)
- roladki drobiowe z pieczarką, papryką, cebulką i boczkiem
- galaretki drobiowe
- śledzie po cygańsku
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- ryż z warzywami lub mix ziemniaczany (frytki, kulki ziemniaczane)
- udko faszerowane serem feta i kabanosem
- sałata lodowa, ogórek, kukurydza, pomidor z majonezem
OBIAD
- rosół z makaronem lub pierożkami
- ziemniaczki zapiekane z masełkiem i koperkiem
- ptasi raj (filet z indyka nadziewany pieczarką, porem i żółtym serem)
- kotlet de’Vvolay
- schab pieczony faszerowany pieczarkami z sosem beszamelowym
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- kapusta pekińska z pomidorem i ogórkiem z sosem greckim
- marchew z mandarynką
- kapusta czerwona na ciepło
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka jarzynowa
- sałatka królewska
- schab nadziewany śliwką
- filet z indyka nadziewany morelą
- galaretki drobiowe
- makaron muszla włoski nadziewany pieczarką zapiekany z serem żółtym
- śledzik z czerwoną cebulą
- śledzik po cygańsku
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- łódeczki ziemniaczane
- udko bez kości nadziewane szynką i serem feta
- surówka z białej kapusty z ogórkiem i pomidorem
OBIAD
- krem z pieczarek z paluszkami ptysiowymi
- ziemniaczki z koperkiem
- roladka z karczku z serem żółtym i szynką
- udko bez kości faszerowane pieczarką i papryką
- kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych
- szaszłyk z boczkiem i wątróbką
Ziemniaczki i mięsa podawane są na półmiskach lub wyporcjowane według życzeń klientów
ZESTAW SURÓWEK
- surówka z pomidora, ogórka i czerwonej cebuli z grzankami w sosie włoskim
- kapustka zasmażana na ciepło
- buraczki z chrzanem
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna, coca-cola (1 szt. na osobę)
DESER
- tort okolicznościowy z napisem
- ciasto, ciasteczka, owoce na klosze
- ptasie mleczko z owocami i bitą śmietaną lub lody z owocami z sosem truskawkowym
ZIMNA PŁYTA
- sałatka królewska
- sałatka gyros
- schab nadziewany morelą
- rolada serowa nadziewana warzywami
- jajka nadziewane kawiorem owijane łososiem wędzonym
- pstrąg pieczony
- koreczki śledziowe z pomidorem , łososiem wędzonym, żółtym serem
- wędlina
- pieczywo
II DANIE GORĄCE
- kuleczki ziemniaczane
- pierś z kurczaka zapiekana z marchewka pieczarką i majonezem
- surówka z kapusty białej i czerwonej, papryki czerwonej z rzodkiewką
OBIAD
- ziemniaki z koperkiem
- ptasi raj (filet z kurczaka z pieczarką, porem i serem żółtym)
- kotlet schabowy
ZESTAW SURÓWEK
- buraczki z chrzanem
- surówka z białej kapusty
- surówka z marchwi i jabłka
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
DESER
- ciasto tortowe
OBIAD
- ziemniaki z koperkiem
- udko faszerowane z szynką i serem feta
- schab w sosie cebulowym
ZESTAW SURÓWEK
- surówka z kapusty pekińskiej, pomidorem i szczypiorkiem z sosem ogrodowym
- mizeria
- surówka z marchwi z chrzanem
NAPOJE
- kompot
- kawa/herbata
- soki, woda mineralna
DESER
- ciasto tortowe
Przykładowe menu można zmieniać według życzenia klienta