Miejskie Centrum Kultury, Czytelnictwa i Edukacji w Grybowie – Dział Stołówka poleca: jadłospis dla uczniów szkół od 18 do 22 czerwca 2018 roku.
PONIEDZIAŁEK
- Krupnik zabielany na warzywach
*(Alergeny: białko mleka, gluten) - Makaron penne z kurczakiem i szpinakiem
*(Alergeny: białko mleka, gluten, jaja)
WTOREK
- Tradycyjny rosół z makaronem na warzywach
*(Alergeny: seler, gluten, jaja , białko mleka) - Schab duszony
*(Alergeny: gluten, białko mleka) - Młode ziemniaki z koperkiem
*(Alergeny: seler, gluten, białko mleka) - Surówka z selera i jabłka
*(Alergeny: gluten, białko mleka, seler)
ŚRODA
- Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
*(Alergeny: seler, gluten, jaja) - Racuchy z jabłkami
*(Alergeny: gluten, białko mleka, jaja)
CZWARTEK
- Zupa pomidorowa z zacierką
*(Alergeny: seler, gluten, białko mleka) - Jeżyki drobiowe
*(Alergeny: gluten, białko mleka, jaja) - Mizeria
*(Alergeny: gluten, białko mleka, jaja) - Młode ziemniaki z koperkiem
*(Alergeny: seler, gluten, białko mleka)
PIĄTEK
- WAKACJE