Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 29 stycznia do 02 lutego 2018 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- krupnik zabielany na warzywach
- pierogi z jabłkiem okraszane masłem
- kompot z czarnej porzeczki
WTOREK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- rosół z tartym ciastem na jarzynach
- bitki schabowe w sosie własnym
- ziemniaki puree z koperkiem
- surówka z buraków
- kompot wieloowocowy
ŚRODA
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa neapolitańska z kurczakiem i makaronem
- kasza manna z musem owocowym
- kompot z agrestu i truskawki
CZWARTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- zupa z ciecierzycy
- mielony drobiowy z ziemniakami puree
- marchew kostka na ciepło
- kompot wieloowocowy
PIĄTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja, ryba
- zupa pieczarkowa z zacierką
- miruna panierowana z ziemniakami puree
- surówka z kiszonej kapusty
- kompot z czarnej porzeczki