Stołówka poleca: jadłospis dla klientów stołówki od 25 do 29 grudnia 2017 roku.
PONIEDZIAŁEK
NIECZYNNE
WTOREK
NIECZYNNE
ŚRODA
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- zupa ogórkowa z mini kluseczkami
- risotto z kurczakiem i warzywami
- danie extra: devolay z frytkami, surówka + zupa
CZWARTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- rosół z makaronem na jarzynach
- bryzol okraszany boczkiem i cebulką
- ziemniaki puree z koperkiem
- surówka z buraków
PIĄTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja, ryba, soja
- krem warzywny z grzankami
- jajko w sosie chrzanowo – śmietanowym
- ziemniaki puree z koperkiem
- marchew z jabłkiem
- danie extra: miruna panierowana, ziemniaki puree z koperkiem, surówka + zupa