Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 20 do 24 listopada 2017 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa ogórkowa z mini kluseczkami
- risotto z kurczakiem i kukurydzą
- bukiet warzyw
- kompot z czarnej porzeczki
WTOREK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa grysikowa na rosole
- kotlet schabowy z ziemniakami
- kapusta zasmażana na ciepło
- kompot wieloowocowy
ŚRODA
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa neapolitańska z kurczakiem i makaronem
- pierogi leniwe z serem okraszane masłem – wyrób własny
- kompot z czarnej porzeczki
CZWARTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa wielowarzywna z makaronem pełnoziarnistym
- mielony drobiowy z ziemniakami puree z koperkiem
- mizeria
- kompot wieloowocowy
PIĄTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja, ryba
- barszcz czerwony z uszkami
- łazanki z kapustą
- kompot wieloowocowy