Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 13 do 17 listopada 2017 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- krupnik zabielany na warzywach
- pierogi z jabłkiem
- kompot wieloowocowy
WTOREK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- tradycyjny rosół z makaronem
- bitki schabowe w sosie własnym z ziemniakami puree
- sałata masłowa z jajkiem i rzodkiewką
- kompot z czarnej porzeczki
ŚRODA
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa pomidorowa z zacierką
- gulasz z indyka z kaszą wiejską
- surówka z czerwonej kapusty
- kompot wieloowocowy
CZWARTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- krem z cukinii z warzywami i grzankami
- kotlet drobiowy po parysku
- ziemniaki puree z koperkiem
- marchew z jabłkiem
- kompot z czarnej porzeczki
PIĄTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa ziemniaczana zasmażana
- makaron z twarogiem naturalnym
- kompot wieloowocowy