Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 06 do 10 listopada 2017 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- zupa ogórkowa z ryżem
- makaron z mięsem i warzywami
- kompot wieloowocowy
WTOREK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- rosół z tartym ciastem
- kotlet drobiowy z ziemniakami puree
- kapusta pekińska na bazie jogurtu naturalnego
- kompot z czarnej porzeczki
ŚRODA
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa z omielanego groszku z kiełbasą i makaronem pełnoziarnistym
- ryż z truskawkami
- kompot wieloowocowy
CZWARTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa z ciecierzycy
- schab duszony w sosie własnym, kluski cięte
- fasolka szparagowa okraszana masłem
- kompot wieloowocowy
PIĄTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja, ryba
- zupa dyniowa z makaronem
- mielony rybny z ziemniakami puree
- surówka z kiszonej kapusty
- kompot z czarnej porzeczki