Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 20 do 24 marca 2017 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa koperkowa z zacierką
- gulasz z indyka z kaszą wiejską
- ogórek kiszony
- kompot wieloowocowy
WTOREK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa ryżowa na rosole
- kotlet schabowy z ziemniakami puree
- sałata masłowa z jajkiem i rzodkiewką
- kompot wieloowocowy
ŚRODA
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- zupa brokułowa z grzankami
- pierogi ruskie okraszane masłem
- kompot wieloowocowy
CZWARTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka, jaja
- zupa pomidorowa z makaronem
- mielony drobiowy z ziemniakami puree
- kapusta na ciepło
- kompot wieloowocowy
PIĄTEK
*Alergeny: seler, gluten, białko mleka
- zupa jarzynowa z zacierką
- ryż z truskawkami
- kompot wieloowocowy