Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 21.XI.2015 do 25.XI.2016 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- zupa pieczarkowa z ryżem
- makaron kokardka z duszonym mięsem i warzywami
- sałata lodowa z pomidorami
WTOREK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten, jaja
- tradycyjny rosół z makaronem
- jeżyki drobiowe z serem i pieczarką
- ziemniaki puree
- marchew z jabłkiem
ŚRODA
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten, jaja
- zupa ziemniaczana zabielana
- pierogi ruskie okraszane masełkiem
CZWARTEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- zupa pomidorowa z zacierką
- sznycel mielony z ziemniakami puree
- kapusta zasmażana
PIĄTEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten, ryba
- zupa krem z porów z grzankami
- kotleciki ziemniaczane z sosem koperkowym
ZAŁĄCZNIK
Plik PDF [149 kB]
Wersja do wydruku