Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 14.XI.2015 do 18.XI.2016 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- zupa ogórkowa z ryżem
- spaghetti bolognesse ze świeżych pomidorów
WTOREK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten, jaja
- rosół z tartym ciastem
- kotlet schabowy z ziemniakami puree
- buraczki czerwone
ŚRODA
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- zupa wojskowa grochowa z makaronem
- pierogi leniwe okraszane masłem
CZWARTEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- krupnik po staropolsku
- pałki z kurczaka w miodzie
- ziemniaki puree z koperkiem
- kapusta pekińska w sosie jogurtowym
PIĄTEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten, ryba
- barszcz czerwony z uszkami
- ziemniaki puree z koperkiem
- miruna duszona z warzywami – marchew kostka
ZAŁĄCZNIK
Plik PDF [149 kB]
Wersja do wydruku