Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 17.X.2015 do 21.X.2016 roku.
PONIEDZIAŁEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- zupa ogórkowa z ryżem
- kasza wiejska, gulasz z indyka
- surówka z marchwi i jabłka
WTOREK
*Alergeny: seler, gluten
- zupa grysikowa na rosole
- sznycel mielony z ziemniakami puree
- kapusta kiszona zasmażana na ciepło
ŚRODA
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- zupa neapolitańska z kurczakiem
- pierogi leniwe okraszane masłem
CZWARTEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten
- zupa krem z dyni z zacierką
- filet drobiowy duszony w ziołach
- ziemniaki puree z koperkiem,
- sałata lodowa z pomidorami
PIĄTEK
*Alergeny: białko mleka, seler, gluten, ryba
- barszcz czerwony z jajkiem
- paluszki rybne z fileta z ziemniakami puree
- warzywa z wody – marchew kostka duszona
ZAŁĄCZNIK
Plik PDF [149 kB]
Wersja do wydruku