PONIEDZIAŁEK
- Śniadanie: chleb z pszenny z masłem, kiełbasą, krakowską podsuszaną, pomidorem, herbata
- Obiad: zupa kalafiorowa z makaronem, ziemniaki młode, wątróbka drobiowa duszona, marchew z jabłkiem, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: 1/2 bułeczki maślanej, kiwi, kakao naturalne
WTOREK
- Śniadanie: zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, chleb razowy z masłem, miodem naturalnym, herbata z cytryną
- Obiad: zupa grysikowa na rosole, ziemniaki młode, kotlet schabowy, mizeria, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: jabłko, biszkopty, herbata
ŚRODA
- Śniadanie: chleb pszenny i bułkowy z masłem, serem żółtym, rzodkiewką, kawa zbożowa, herbata
- Obiad: Zupa ziemniaczana, ryż z truskawkami, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Kanapki z szynką wieprzową, ogórkiem świeżym, herbata owocowa
CZWARTEK
- Śniadanie: chleb wieloziarnisty z masłem, jajkiem na twardo, szczypiorkiem,mleko, herbata z miodem
- Obiad: krem pomidorowy z grzankami,ziemniaki młode, rumsztyk duszony, kapusta młoda na ciepło, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: chrupki kukurydziane, jogurt z musem owocowym