PONIEDZIAŁEK
- Śniadanie: Chleb bułkowy i pszenny z masłem, serem żółtym, sałatą zieloną, ogórkiem świeżym, herbata, kawa zbożowa Inka
- Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem, kasza wiejska, gulasz z indyka, ogórek konserwowy, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: 1/2 bułeczka maślana, ćwiartka pomarańczy, herbata owocowa
WTOREK
- Śniadanie: Chleb razowy i pszenny z masłem, kiełbasą krakowską podsuszaną, pomidorem, herbata z cytryną
- Obiad: Rosół z makaronem, ziemniaki, kotlet schabowy, młoda kapusta na ciepło z koperkiem, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Kołacz z serem wypiek własny, sok Tymbark z rurką
ŚRODA
- Śniadanie: Parówki z szynki z keczupem, chleb słonecznikowy i pszenny z masłem, sałatą masłową, rzodkiewką, herbata
- Obiad: Zupa neapolitańska z kurczakiem, pierogi leniwe, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Babka piaskowa, jabłko, sok Tymbark 100%
CZWARTEK
- Śniadanie: Owsianka na mleku, chleb bułkowy z masłem, dżemem niskosłodzonym, herbata z cytryną.
- Obiad: Zupa koperkowa z zacierką, ziemniaki, mielone gotowane, mizeria, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Kanapki z szynką i rzodkiewką, banan, herbata