Stołówka poleca: jadłospis dla przedszkola od 11.IV.2015 do 15.IV.2016 roku.
- Śniadanie: Chleb pszenny i razowy z masłem, szynką drobiową, sałatą zieloną, pomidorem, mleko, herbata z miodem, kawa Inka
- Obiad: Zupa kalafiorowa z zacierką, spaghetti po bolońsku, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Ćwiartka pomarańczy, ciastka maślane, soczek Tymbark 100 % z rurką
- Śniadanie: Owsianka na mleku, chleb pszenny i razowy z masłem, dżemem niskosłodzonym, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa grysikowa na rosole, ziemniaki, brizol ze schabu duszony, surówka z czerwonej kapusty, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Galaretka, banan, woda Żywiec Zdrój
- Śniadanie: Chleb słonecznikowy i pszenny z masłem, parówki z szynki z keczupem, ogórkiem świeżym, herbata
- Obiad: Żurek z jajkiem, kasza manna z musem truskawkowym lub jabłkowym, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Kołacz z serem – wypiek własny, sok Dr Witt
- Śniadanie: Pieczywo wieloziarniste i pszenne z masłem, szynką wieprzową, rzodkiewką, sałatą zieloną, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa krem z porów z grzankami, ziemniaki, filet z kurczaka w ziołach, warzywa z wody, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Jogurt z musem owocowym, pałeczki kukurydziane, herbata
- Śniadanie: Chleb pszenny z masłem, pastą z twarożku, szczypiorkiem, pomidorem, herbata z miodem, kakao
- Obiad: Zupa koperkowa z makaronem, ziemniaki, ryba panierowana, surówka z kapusty kiszonej, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Pieczywo razowe i bułkowe z masłem, pasztetem drobiowym, ogórkiem korniszonem, jabłko, herbata owocowa
W razie pytań dotyczących żywienia dzieci prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.