Stołówka poleca: jadłospis dla przedszkola od 14.III.2015 do 18.III.2016 roku.
- Śniadanie: Chleb bułkowy i wieloziarnisty z masłem, z szynką wp. tradycyjną, sałatą zieloną, rzodkiewką, herbata z miodem
- Obiad: Zupa ogórkowa z zacierką, spaghetti po bolońsku, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Banan, pałeczki kukurydziane, herbata owocowa
- Śniadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem, chleb pszenny z masłem, powidłem niskosłodzonym, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa ryżowa na rosole, ziemniaki, filet drobiowy po parysku, surówka z marchwi i jabłka, kompot wielowocowy
- Podwieczorek: Mini drożdżówka z owocami, sok Tarczyn 100 %
- Śniadanie: Chleb słonecznikowy i razowy z masłem, filetem pieczonym z indyka, sałatą zieloną, pomidorem, herbata z cytryną, kawa Inka z mlekiem
- Obiad: Zupa serowa ze świderkami, ziemniaki, gulasz wieprzowy, ogórek konserwowy, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Kanapki z pasztetem, mandarynka, herbata
- Śniadanie: Chleb pszenny z masłem, serem żółtym, ogórkiem świeżym, kakao naturalne, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa pomidorowa z muszelkami, ziemniaki, schab pieczony w sosie, surówka z czerwonej kapusty, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Jogurt Bakoma Polskie Smaki, wafle śmietankowe Skawa, soczek Tymbark kartonik
- Śniadanie: Chleb pszenny i wieloziarnisty z masłem, pastą z twarożku ze szczypiorkiem, herbata z miodem
- Obiad: Zupa koperkowa z makaronem – kokardki, ziemniaki, miruna saute, warzywa z wody
- Podwieczorek: Rogaliki smakoszki, winogrona, woda Zdrojek
W razie pytań dotyczących żywienia dzieci prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.