Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 29.II.2016 roku do 04.III.2016 roku.
- Zupa koperkowa z makaronem
- Risotto, kurczak w sosie słodko-kwaśnym
- Surówka z kapusty białej, marchewki, pietruszki
- Rosół z tartym ciastem
- Ziemniaki, schab duszony w sosie własnym
- Surówka z marchewki, pora i jabłka
- Zupa grochowa przecierana z makaronem i kiełbasą
- Pierogi ruskie z cebulką
- Krem pomidorowy z grzankami
- Ziemniaki, filet duszony w ziołach
- Bukiet warzyw z wody
- Krupnik zabielany
- Ziemniaki, miruna smażona panierowana
- Surówka z kiszonej kapusty
W razie pytań dotyczących żywienia prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.