Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 01.II.2016 roku do 05.II.2016 roku.
- Zupa koperkowa z makaronem
- Ziemniaki, wątróbka duszona z cebulką
- Ogórki kiszone
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki, filet z kurczaka duszony w ziołach
- Surówka z marchwi i jabłka
- Zupa neapolitańska z kurczakiem i makaronem
- Pierogi z owocami
- Krupnik czysty na jarzynach
- Ziemniaki, schab faszerowany marchewką duszony w sosie
- Surówka z kapusty czerwonej
- Zupa krem z porów z grzankami
- Ziemniaki, paluszki rybne z fileta
- Bukiet warzyw gotowany
W razie pytań dotyczących żywienia prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.