Stołówka poleca: jadłospis dla klientów stołówki od 01.II.2016 roku do 05.II.2016 roku.
- Zupa koperkowa z makaronem
- Ziemniaki, wątróbka duszona z cebulką
- Ogórki korniszony
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki, filet z kurczaka duszony w ziołach
- Surówka z marchwi i jabłka
- Zupa neapolitańska z kurczakiem i makaronem
- Pierogi z kapustą
- lub danie extra w cenie 10,00 zł: ziemniaki, kotlet schabowy, surówka + zupa gratis!
- Krupnik czysty na jarzynach
- Ziemniaki, schab faszerowany marchewką i porem w sosie
- Surówka z kapusty czerwonej
- Zupa krem z porów z grzankami
- Ziemniaki, ryba smażona
- Bukiet warzyw gotowany
W razie pytań dotyczących żywienia prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.