Stołówka poleca: jadłospis dla przedszkola od 22.II.2015 do 26.II.2016 roku.
- Śniadanie: Pieczywo pszenne i razowe z masłem, polędwicą sopocką drobiową, sałatą zieloną, pomidorem, herbata z miodem
- Obiad: Zupa pieczarkowa z zacierką, kasza wiejska, pulpeciki drobiowo- wieprzowe w sosie, ogórek kiszony, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Serek homogenizowany owocowy, banan, herbata owocowa
- Śniadanie: Owsianka na mleku, chleb bułkowy z masłem, dżemem niskosłodzonym, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa grysikowa na rosole, ziemniaki puree, pałeczki z kurczaka pieczone, surówka z marchwi i jabłka, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Babka piaskowa, sok Tarczyn 100%
- Śniadanie: Parówki z szynki z keczupem, chleb pszenny i razowy z masłem, sałatą zieloną, rzodkiewką, kawa zbożowa Inka, herbata z miodem
- Obiad: Zupa neapolitańska z kurczakiem i makaronem, pierogi ruskie z cebulką, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Chleb słonecznikowy z masłem, szynką drobiową, mandarynka, herbata owocowa
- Śniadanie: Chleb bułkowy i wieloziarnisty z masłem, pastą jajeczną ze szczypiorkiem, mleko, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa kalafiorowa z ryżem, ziemniaki puree, kotlet schabowy, buraczki, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Sałatka owocowa, wafitki kukurydziane, herbata z miodem
- Śniadanie: Chleb pszenny i razowy z masłem, makrelą w pomidorach, serem żółtym, herbata z cytryną
- Obiad: Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami, makaron z serem białym okraszany masłem, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Drożdżówka z owocami, winogrona, herbata owocowa
W razie pytań dotyczących żywienia dzieci prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.