Stołówka poleca: jadłospis dla przedszkola od 15.II.2015 do 19.II.2016 roku.
- Śniadanie: Pieczywo pszenne wieloziarniste z masłem, szynką wieprzową tradycyjną, sałatą zieloną, rzodkiewką, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa koperkowa z ryżem, spaghetti po bolońsku, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Banan, pałeczki kukurydziane, herbata owocowa
- Śniadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem, chleb bułkowy z masłem, serem żółtym, herbata z miodem
- Obiad: Zupa grysikowa na rosole, ziemniaki puree, kotlet drobiowy po parysku, surówka z marchwi i jabłka, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Chałka z masłem, mandarynka, sok 100% Tymbark
- Śniadanie: Chleb pszenny i razowy z masłem, szynką z indyka, sałatą zieloną, pomidorem, herbata z cytryną
- Obiad: Krupnik czysty na jarzynach kasza manna z musem truskawkowym, kompot
- Podwieczorek: Kanapki z pasztetem drobiowym, ogórkiem świeżym, jabłko, herbata owocowa
- Śniadanie: Jajecznica na maśle, chleb bułkowy z masłem, powidłem niskosłodzonym, mleko, herbata z cytryną
- Obiad: Zupa serowa z makaronem, ziemniaki puree, brizol ze schabu duszony, kapusta czerwona na ciepło, kompot
- Podwieczorek: Szarlotka – wypiek własny, sok 100% Dr Witt
- Śniadanie: Chleb pszenny i wieloziarnisty z masłem, pastą z twarożku z pomidorem i szczypiorkiem, herbata z miodem
- Obiad: Zupa ogórkowa z zacierką, ziemniaki, ryba saute, warzywa z wody, kompot wieloowocowy
- Podwieczorek: Jogurt Bakoma Polskie Smaki, wafle śmietankowe Skawa, winogrona, herbata z cytryną
W razie pytań dotyczących żywienia dzieci prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.