Stołówka poleca: jadłospis dla klientów stołówki od 18.I.2016 roku do 22.I.2016 roku.
- Krupnik czysty
- Ziemniaki, zrazy z pieczarką i serem żółtym
- Kapusta zasmażana
- Zupa serowa z makaronem
- Placki po zbójnicku
- Ogórek konserwowy
- Rosół z tartym ciastem
- Ziemniaki, udko po staropolsku
- Surówka z marchwi, pora i jabłka
- Zupa koperkowa z zacierką
- Fasolka po bretońsku
- lub danie extra w cenie 10,00 zł: ziemniaki, karczek pieczony, surówka + zupa gratis!
- Zupa pomidorowa z ryżem
- Łazanki z kapustą
- lub danie extra w cenie 10,00 zł: ziemniaki, ryba smażona, surówka + zupa gratis!
W razie pytań dotyczących żywienia prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80
ZAŁĄCZNIKI
Wersja do wydruku.