Stołówka poleca: jadłospis dla szkół od 26.X do 30.X.2015 roku.
- Zupa pieczarkowa z makaronem
- Ziemniaki, wątróbka duszona w sosie własnym
- Sałatka z ogórka kiszonego, czerwonej cebulki i kukurydzy
- Zupa grysikowa na rosole
- Ziemniaki puree, filet drobiowy po parysku
- Surówka z marchwi, pora i jabłka
- Zupa grochowa przecierana z makaronem i kiełbasą
- Ziemniaki puree, pieczeń rzymska w sosie
- Surówka z selera
- Zupa koperkowa z zacierką
- Ziemniaki puree, roladka ze schabu z warzywami
- Kapusta czerwona na ciepło
- Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
- Łazanki z kapustą
W razie pytań dotyczących żywienia prosimy o kontakt z biurem Stołówki Miejskiej w Grybowie tel. +48 18 445 03 80